Εξωτερικής Χρήσης

Ακρυλικά

Τελικές βαφές για εξωτερική χρήση. Είναι κατάλληλες για την βαφή και την προστασία όλων των νέων ή βαμμένων κάθετων τοίχων από τσιμέντο, σοβά ή τσιμεντοσανίδα, μετά από την αντίστοιχη προεργασία τους. Έχουν εξαιρετική αντοχή στην υγρασία, στα αλκάλια και την ηλιακή ακτινοβολία, δίνοντας αποχρώσεις αναλλοίωτες από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Προσφέρουν πολύ καλή πρόσφυση, μεγάλη απόδοση και καλυπτικότητα.

Σιλοξανικά

Βαφές υψηλής ποιότητας, βασισμένες σε σιλικονούχες ρητίνες. Αδιάβροχες και υδρατμοδιαπερατες, υπερτερούν οποιουδήποτε ακρυλικού χρώματος. Ιδανικές για την κάλυψη τριχοειδών ρωγμών, λόγω των γεμιστικών τους ιδιοτήτων. Είναι κατάλληλες για καινούριες επιφάνειες σοβά, ήδη βαμμένες επιφάνειες, για επιφάνειες μπετόν τύπου ΑΑC.

Νανοτεχνολογίας

Ο ειδικός συνδυασμός της σιλικονούχας ρητίνης/συνδετικού μέσου, ενεργοποιεί υδροαπωθητικά, πολύ υδρατμοπερατά επιχρίσματα σε εξωτερικούς σοβάδες και ορυκτά υποστρώματα. Είναι επίσης κατάλληλο για την ανακαίνιση επιφανειών, βαμμένων με χρώματα υδρύαλου υψηλής πρόσφυσης, ματ χρώματα διασποράς ή συνθετικών σοβάδων και σταθερών συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS/EWI).

Οι καλύτεροι προμηθευτές για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία τα παραπάνω προϊόντα στο κατάστημά μας

επικοινωνήστε μαζί μας

ecodin

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Λεωφόρος Δημοκρατίας 59
Άγιοι Ανάργυροι, 13562
τηλ. 210 26 10 371
φαξ: 210 26 10 372
info@ecodin.gr