Επαλειφώμενα

Υγρής εφαρμογής μεμβράνες για εκτεθειμένες και μη, επιφάνειες δωμάτων, υπογείων, δεξαμενών με σκοπό την πλήρη στεγανοποίηση τους και προστασία τους έναντι διεισδύσεων βλαβερών ουσιών.

Ασφαλτικά

Στεγανοποίηση για όλους τους τύπους υπόγειων και υπέργειων κατασκευών σκυροδέματος . Προστασία έναντι διεισδύσεων νερού και υγρασίας . Στεγανοποίηση χώρων όπου λαμβάνουν χώρα υγρές διαδικασίες . Στεγανοποίηση μπαλκονιών κάτω από τσιμεντοειδή κονιάματα.

Ακρυλικά

Eλαστική επάλειψη στεγανοποίησης σε μορφή γαλακτώματος, με κρεμώδη υφή, αποτελούμενη από ακρυλικές ρητίνες.

Πολυουρεθανικά

Επαλειφόμενο ψυχρής εφαρμογής, ενός συστατικού, με τεχνολογία ωρίμανσης που ενεργοποιείται από την υγρασία αλλά δεν επηρεάζεται από αυτή κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης. Ωριμάζει σχηματίζοντας ανθεκτική μεμβράνη στεγανοποίησης χωρίς ραφές για εκτεθειμένες και μη, επιφάνειες δωμάτων.

Υβριδικά

Ελαστική επαλειφόμενη υδατοδιαλυτή μεμβράνη που Αποτελείται από ελαστικές, πολυουρεθανικές ρητίνες. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των ακρυλικών και πολυουρεθανικών υλικών.

Τσιμεντοειδή

Τσιμεντοειδή κονιάματα, τροποποιημένα με ειδικά πολυμερή, ανθεκτικά σε αλκάλια, που περιέχουν λεπτόκοκκα ειδικά επιλεγμένα αδρανή και πρόσθετα για στεγανοποίηση υποστρωμάτων.

Οι καλύτεροι προμηθευτές για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία τα παραπάνω προϊόντα στο κατάστημά μας

επικοινωνήστε μαζί μας

ecodin

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Λεωφόρος Δημοκρατίας 59
Άγιοι Ανάργυροι, 13562
τηλ. 210 26 10 371
φαξ: 210 26 10 372
info@ecodin.gr