Διακοσμητικά Επιχρίσματα

Πολύχρωμες τεχνοτροπίες τοίχου που προσδίδουν λείες ή αναγλυφες, φυσικά κομψές για εσωτερικές και εξωτερικες επιφάνειες. Αποτελουνται από ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα. Ανάλογα με το συνδιασμό των προϊόντων αυτών καθώς και την εκάστοτε τεχνική εφαρμογής, μπορούν να επιτευχθούν ενυπωσιακά αποτελέσματα.

Ζελέ τεχνοτροποίας

Εφαρμόζεται με ειδική σπάτουλα. Απαιτείται η χρήση τουλάχιστον 2 υλικών για την πρώτη στρώση. Περιέχουν λαμπερά σωματίδια μη-αναμίξιμα με άλλα χρωστικά πιγμέντα. Στα σωματίδια αυτά οφείλεται το μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής τα σωματίδια αυτά τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να προκύπτει φυσική υφή, ενδεικτική για αυτό τον τύπο τεχνικής.

Βαφές διακόσμησης

Γυαλιστερό χρώμα διασποράς με ειδικά μεταλλικά πιγμέντα, κατάλληλο για εσωτερικούς τοίχους. Ιδιαίτερα κατάλληλο για π.χ. εμπορικά κέντρα, χώρους γραφείων, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες, σταθμούς τραίνων, νυχτερινά κέντρα κ.τ.λ.

Ακρυλική λαζούρα για τοιχοποιία

Τα ανοιχτόχρωμα πιγμέντα είναι τα συστατικά της λαζούρας που δεν αναμιγνύονται με τα χρωματιστά πιγμέντα των χρωστικών μετά τον χρωματισμό. Αυτό δίνει ένα εκπληκτικό, εξαιρετικά διαφορετικό οπτικό εφέ στην επιφάνεια.

Πατητή τσιμεντοκονία

Ελαστική, ιδιαίτερα λεπτόκοκκη, πατητή τσιμεντοκονία για τη διαμόρφωση λείων, μοντέρνων και ανθεκτικών επιφανειών σε τοίχους και πατώματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Μπορεί να χρωματιστεί σε όλες τις δυνατές αποχρώσεις με τη χρήση χρωστικών.

Οι καλύτεροι προμηθευτές για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία τα παραπάνω προϊόντα στο κατάστημά μας

επικοινωνήστε μαζί μας

ecodin

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Λεωφόρος Δημοκρατίας 59
Άγιοι Ανάργυροι, 13562
τηλ. 210 26 10 371
φαξ: 210 26 10 372
info@ecodin.gr