Εσωτερικής Χρήσης

Πλαστικά

Βαφές με πρώτη υλη το P.V.A. (συμπολυμερή οξεικού πολυβινυλίου). Χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους. Παρουσιάζουν πολύ καλό στρώσιμο και άπλωμα.

Ακρυλικά

Ακρυλικά χρώματα υδατικής διασποράς για εσωτερικούς χώρους. Κατάλληλα για τη βαφή τοίχων, τσιμέντου, γυψοσανίδων, σοβάδων κλπ. μετά την κατάλληλη προεργασία. Είναι σχεδόν άοσμα, έχουν εξαιρετική λευκότητα και καλυπτικότητα. Εφαρμόζονται εύκολα και απλώνουν πολύ καλά. Έχουν πολύ καλή αντοχή στα αλκάλια, είναι πλενόμενα και είναι ανθεκτικά στο τρίψιμο.

Υδρυαλου

Έτοιμες προς χρήση βαφές, με βάση την υδρύαλο, για εσωτερική και εξωτερική χρήση με σύνθεση από ανόργανα πληρωτικά και συνδετικά υλικά, πυριτικά άλατα, χρωστικές, πρόσθετα, νερό. Ειναι υλικα με χαμηλή δημιουργία τάσεων κατά το στέγνωμα, δεν σχηματίζουν φιλμ, ανθεκτικά στον πολυκαιρισμό, υδρόφοβα, με υψηλή διάχυση υδρατμών και CO2, δεν λερώνουν εύκολα, άκαυστα και εύκολα στη χρήση. Εφαρμόζονται σαν υδατοαπωθητικές διακοσμητικές και προστατευτικές βαφές, για χρήση σε όλες τις ανόργανες επιστρώσεις και ανόργανα επιχρίσματα, σε σκυρόδεμα, σε ιστορικές κατασκευές και σε ανακαινίσεις.

Οι καλύτεροι προμηθευτές για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία τα παραπάνω προϊόντα στο κατάστημά μας

επικοινωνήστε μαζί μας

ecodin

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Λεωφόρος Δημοκρατίας 59
Άγιοι Ανάργυροι, 13562
τηλ. 210 26 10 371
φαξ: 210 26 10 372
info@ecodin.gr