Ηχομονωτικά

Πρόκειται για υλικά των οποίων η επιφάνεια και η δομή τους βοηθούν στην μείωση της έντασης του ήχου. Ανάλογα με την εφαρμογή επιλέγεται το κατάλληλο μονωτικό υλικό, για την ηχομείωση αερόφερτου ή κτυπογενή θορύβου ή την ηχοαπορρόφηση.

Αφρώδη πολυουρεθάνη

Αντιμετωπίζουν με απλό, γρήγορο και οικονομικό τρόπο προβλήματα ηχοαπορρόφησης και ελέγχου του θορύβου σε δομικές ακουστικές εφαρμογές και την βιομηχανία.

Πολυεστερικέν ίνες

Οι ηχοαπορροφητικές πλάκες από ίνες πολυεστέρα, αποτελούν μια άμεση και οικονομική λύση σε προβλήματα ηχοαπορρόφησης σε συνδυασμό με θερμομόνωση και μηχανική αντοχή.

Ορυκτοβάμβακας

Παρουσιάζει θερμομονωτικές ιδιότητες, πυραντοχή, ηχομονωτικές, ηχοαπορροφητικές και μηχανικές ιδιότητες καθώς και υψηλό ανακυκλώσιμο περιεχόμενο.

Βισκοελαστικά

Χάρη στις βισκοελαστικές τους ιδιότητες, το μεγάλο επιφανειακό του βάρος, το μικρό του πάχος, την υψηλή μηχανική αντοχή και την ευκαμψία του, είναι ένα από τα πλέον εύχρηστο ηχομονωτικο υλικο για την ελαφρά και ξηρή δόμηση για ηχομόνωση τοίχου.

Ανακυκλωμένο ελαστικό

Παράγεται με ανάμιξη κόκκωνανακυκλωμένου βουλκανισμένου ελαστικού με συγκολλητικό υγρής πολυμερούς πολυουρεθάνης, και θερμοσυμπίεση του μίγματος μέχρι την επίτευξη της επιθυμητής πυκνότητας.

Αφρώδες διογκωμενο πολυαιθυλένιο

Το αφρώδες διογκωµένο πολυαιθυλένιο παράγεται από θερµοπλαστικό πολυµερές που µε την διαδικασία συνεχούς εξέλασης και διόγκωσης παίρνει την µορφή ρολοποιηµένου φύλλου. Κάτάλληλο για την μείωση του κτυπογενούς θορύβου.

Οι καλύτεροι προμηθευτές για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία τα παραπάνω προϊόντα στο κατάστημά μας

επικοινωνήστε μαζί μας

ecodin

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Λεωφόρος Δημοκρατίας 59
Άγιοι Ανάργυροι, 13562
τηλ. 210 26 10 371
φαξ: 210 26 10 372
info@ecodin.gr