Κουφώματα Αλουμινίου

Στην σημερινή εποχή το αλουμίνιο αποτελεί το επικρατέστερο υλικό για την κατασκευή των κουφωμάτων . Οι λόγοι είναι η ασφάλεια , η χρηστικότητα και η αισθητική. Ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλές είναι τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει έναντι άλλων υλικών κατασκευής.

1. Προσφέρει ασφάλεια. Η αρχιτεκτονική κοινότητα το έχει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις σε θέμα ασφάλειας και αντοχής . Ο βασικός λόγος είναι ότι το αλουμίνιο λειτουργεί σαν το μέταλλο δηλαδή δεν υπόκειται σε καύση , και στους μηχανισμούς πυραντοχής η κατάταξη του είναι σαν άκαυστο υλικό. Επειδή το κράμα αλουμινίου τίκεται περίπου στους 650 βαθμούς, η θερμοκρασία που προκείπτει μετά από μεγάλη παραμονή σε φωτιά , αποτελει για τους ειδικούς ισχυρότατο πλεονέκτημα . Εξ ου και η όλο αναπτυσσόμενη κατασκευή οροφών βιομηχανικών κτιρίων και εξωτερικων επικαλύψεων από πάνελς λεπτών φύλλων αλουμινίου.Έτσι ανοίγει το κτίριο ώστε να διαφύγει ο καπνός και η θερμότητα και ελαχιστοποιείται και η θερμοκρασία στον σκελετό του κτιρίου, χωρίς να χρειαστεί να κατεδαφιστεί και να κατασκευαστεί εξαρχής λόγω μεγάλης πυρκαγιάς. Για τις περιπτώσεις διάρρηξης , πυροβολισμού ή έκρηξης σχεδιάζονται ειδικά πλαίσια από αλουμίνιο για πόρτες και παράθυρα,

2.Μόνωση. Τα παράθυρα και οι πόρτες με θερμοδιακοπή μαζί με τα πλέον κατάλληλα λάστιχα και κρύσταλλα , παρέχουν και θερμομόνωση αλλά και ηχομόνωση.

Οι καλύτεροι προμηθευτές για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία τα παραπάνω προϊόντα στο κατάστημά μας

επικοινωνήστε μαζί μας

ecodin

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Λεωφόρος Δημοκρατίας 59
Άγιοι Ανάργυροι, 13562
τηλ. 210 26 10 371
φαξ: 210 26 10 372
info@ecodin.gr