Μεμβράνες
Προδιαμορφωμένα φύλλα για την επιφάνεια του σκυροδέματος με σκοπό την πλήρη προστασία της επιφάνειας έναντι διεισδύσεων βλαβερών ουσιών.
Ασφαλτικές
Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνεται ένα μεγάλο πλήθος υλικών που βρίσκει ευρεία εφαρμογή στη στεγανοποίηση των σημερινών κατασκευών. Διακρίνονται σε ελαστομερείς ασφαλτικές μεμβράνες (SBS) και πλαστομερείς ασφαλτικές μεμβράνες (APP). Ο οπλισμός τους επιτρέπει να παρακολουθούν τις μεγάλες συστολοδιαστολές των δομικών στοιχείων που προκαλούνται από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, χωρίς να σκίζονται ή να ρηγματώνονται και είναι κυρίως πολυεστέρας σε συνδυασμό με πλέγμα. Ενώ οι επικαλύψεις είναι από πολυαιθυλένιο ή ψηφίδα ή αλουμίνιο.
PVC

Είναι συνθετικά προϊόντα, παράγωγα των βιομηχανικών υλικών και μπορούν να προσφέρουν πλήρη στεγανοποιητική προστασία. Πρόκειται για σειρά ρητινούχων προϊόντων τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα σε θερμοκρασίες από -30c ως και +100c. Έχουν υψηλή αντοχή σε χημικούς διαλύτες και στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Επιτυγχάνουν απόλυτη στεγανότητα στο νερό, αλλά και στη διάχυση των υδρατμών.

EPDM

Μεμβράνες από συνθετικό καουτσούκ. Ως ελαστομερή υλικά μπορούν να επιμηκυνθούν μέχρι 300% του μήκους τους με αποτέλεσμα να παρακολουθούν τις μετακινήσεις του υποστρώματος λόγω συστολοδιαστολών, χωρίς τον κίνδυνο ρηγμάτωσης. Δέχονται ανεπηρέαστα την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία χωρίς να γηράσκουν, καθώς και τις επιδράσεις της ατμόσφαιρας.

Οι καλύτεροι προμηθευτές για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία τα παραπάνω προϊόντα στο κατάστημά μας

επικοινωνήστε μαζί μας

ecodin

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Λεωφόρος Δημοκρατίας 59
Άγιοι Ανάργυροι, 13562
τηλ. 210 26 10 371
φαξ: 210 26 10 372
info@ecodin.gr