Χημικά Αγκυρωτικά

Τα συστήματα αυτά βασίζονται στη χημική πρόσφυση, μη μεταδίδοντας στο υπόστρωμα τάσεις προφόρτισης, όπως συμβαίνει με τις μηχανικές αγκυρώσεις. Οι χημικές αγκυρώσεις είναι κατάλληλες για στερέωση κοντά σε ακμές και για εγκατάσταση σε μειωμένα πάχη υποστρώματος.

Αφρος πολυουρεθάνης

Ο αφρός πολυουρεθάνης ενός συστατικού, ειναι κατάλληλος για εργασίες στερεώσεων και μόνωσης σε αρμούς συνδέσεων γύρω από κασώματα παραθύρων και θυρών, ανοιγμάτων κατασκευής για σωλήνες, των κοίλων χώρων σε συστήματα κλιματισμού, σε εγκαταστάσεις ηλεκτρονικού εξοπλισμού, κτλ. Προσφέρει σταθεροποίηση, πλήρωση και μόνωση έναντι του ήχου, του ψύχους και της υγρασίας σε μία εφαρμογή.

Ρητίνες

Ιδανικές για εφαρμογές υψηλών φορτίων, εφόσον ο δεσμός που προκύπτει είναι ισχυρότερος από το υλικό του υποστρώματος, σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις αγκύρωσης.

Αγκυρωτικά Τσιμεντοειδούς Βάσης

Τσιμεντοειδή κονιάματα ταχείας πήξεως για αγκυρώσεις γενικής χρήσεως. Η ταχεία πήξη και σκλήρυνση των στερεωτικών / αγκυρωτικών τσιμεντοειδούς βάσης επιτρέπει την εφαρμογή σε μεταλλικά στηρίγματα, σε αγκυρώσεις βλήτρων, στηριγμάτων, σωληνώσεων, κουφωμάτων, μεταλλικών οδηγών και γενικά σε κάθε απαίτηση στερέωσης.

Οι καλύτεροι προμηθευτές για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία τα παραπάνω προϊόντα στο κατάστημά μας

επικοινωνήστε μαζί μας

ecodin

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

Λεωφόρος Δημοκρατίας 59
Άγιοι Ανάργυροι, 13562
τηλ. 210 26 10 371
φαξ: 210 26 10 372
info@ecodin.gr